KARASU LİSESİ PİLAV GÜNÜ

22.04.2024 361

----------------------------------------------------

KATILIMCI BİLGİ FORMU

Siz değerli mezunlarımıza gerekli hazırlıklarımızı yapabilmemiz için aşağıdaki bilgi formunu doldurmanızı ve dönem arkadaşlarınızı da etkinliğe davet etmenizi rica ediyoruz.

KATILIMCI BİLGİ FORMUNU DOLDUMAK İÇİN

TIKLAYINIZ

08-05-2024

PİLAV GÜNÜNE DAVETLİSİNİZ

İlçemizin en köklü eğitim kurumu olan Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi (Eski adıyla KARASU LİSESİ) mezunları 26 Mayıs 2024 Pazar günü pilav gününde buluşuyor.

Açıldığı günden bu yana birbirinden değerli bireyler yetiştiren okulumuz, anlamlı bir güne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Okul bahçesinde düzenlenecek pilav gününde 1954-2024 yılları arasındaki 70 yılda okuldan mezun olanlar ile okulumuzda görev yapmış idareci ve öğretmenler bir araya gelme fırsatı bulacaklar.

Lise yıllarında en güzel anıların biriktirildiği, unutulmaz dostlukların kurulduğu o güzel günleri hatırlayıp eğlenceli bir gün geçirmek için tüm mezunlarımız bu etkinliğe davetlidir.

Siz değerli mezunlarımız için gerekli hazırlıklarımızı yapabilmemiz adına okulun web sayfasındaki bilgi formunu doldurmanızı ve dönem arkadaşlarınızı da bu etkinliğe davet etmenizi istiyoruz. Okulun web sayfasından (ibrahimabanozanadolulisesi.meb.k12.tr) program ve gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Lise yıllarındaki hatıraları siz mezunlarımıza tekrar yaşatmak amacıyla  geçmiş dönemlere ait fotoğraflardan bir sergi alanı oluşturmak istiyoruz. Fotoğrafları, belgeleri okulumuza geçici olarak teslim edebilir veya aşağıdaki kanallardan bize ulaştırabilirsiniz.

Katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Whatsapp: 05325638422

E-mail: ibrahimabanozal@gmail.com

Posta: Aziziye mh. Fatih cd. 42B Karasu/Sakarya (Ş. Ü. İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi)

PİLAV GÜNÜ ORGANİZASYON EKİBİ

• Özcan KIR - İş Adamı
  • Şakir ŞEN - İş Adamı
  • Turan ABANOZ - İş Adamı

KATKI SUNANLAR EKLENMEYE DEVAM EDECEKTİR.