KULTUR-RAKETTEN PROJESİ (ERASMUS)

İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi öğrencileri Danimarka-Türkiye    Erasmus    Programında katıldı.

17.10.2023 66

Danimarka Ulusal Ajansı tarafından hibelendirilen KULTUR-RAKETTEN adlı Ersamus  Gençlik Değişimi projesinin ilk ayağı  06-12 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirildi. Kargenc’in de dahil olduğu projede Karasu İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi de yer aldı. 22 Danimarkalı 22 Türk öğrenciden oluşan etkinlikte cinsiyet eşitliği konusunda 6 gün süren çalışmalar yapıldı, projeler geliştirildi. Taksim Feronya Otel’deki projede İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi yabancı dil bölümü öğrencileri Yaren Demetgül, Furkan Köklükaya, Elanur Geçdoğan ve Ege Zilon da ülkemizi temsil eden gençler arasında yer aldılar. Projenin ikinci etabı önümüzdeki aylarda Danimarka’da gerçekleştirilecek ve cinsiyet eşitliği konusunda sonuç bildirgesi hazırlanacak.

17-10-202317-10-202317-10-2023