MUHTEŞEM VEDA - (MEZUNİYET 2022)

MUHTEŞEM VEDA - (MEZUNİYET 2022)

25.06.2022 1191

Karasu Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Lisesi , muhteşem bir geceyle son sınıf öğrencilerini uğurladı. Velilerin de yoğun ilgi gösterdiği program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Okul rehber öğretmenleri  Aylin Birol ve Nesih Erdem'in sunduğu programda okul müdür vekili Safiye Özcan'ın konuşmasının ardından okul birincisi İzlem Beren Karataş ve öğrenciler adına Beren Birol Uygun'un konuştuktan sonra mezun olan öğrencilere belgeleri okul öğretmenleri tarafından verildi.

                Ardından devir teslim töreni yapılarak Türk bayrağı ve okul sancağı bir sonraki sınıf öğrencilerine temsili olarak devredildi. Kep töreni ise balonlar , havai fişekler ve konfetiler eşliğinde oldukça çoşkulu ve görsel zenginlik içeren bir havada geçti. Okul öğrencilerinin  sergilediği müzik performanslarının ardından gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren eğlence ve oyun bölümü gerçekleştirildi.

                Okul Müdür Yardımcısı Adem Arslan, geceyle ilgili şunları söyledi:

''Okulumuz açısından son derece hareketli ve bir o kadar da mutlu bir hafta yaşadık. Önce geri dönüşüm konusunda öğrencilerimizin bilinci ve büyük özverisiyle önemli bir seviyeye ulaştık, ilçe açısından rekor denecek miktarda eski kitapları geri dönüşüme kazandırdık. Şimdi de veli ve öğrencilerimizin büyük ilgi gösterdiği mezuniyet gecesini oldukça güzel bir şekilde gerçekleştirdik.  O kadar ki gece sona erdiğinde herkesin yüzünden mutluluklarını okumak mümkündü. Son on gündür bu gece için prova yapan öğrencilerimiz belli bir düzen ve seviyeli yaklaşımla da eğlenmenin mümkün olduğunu herkese gösterdiler. Mezun olan ve yeni hayatlara yelken açan öğrencilerimize başarılar diliyorum. Eminim hayatları boyunca okulumuzu en iyi şekilde temsil edecekler ve güzel yerlere geleceklerdir. Öğrencilerimizi hazırlayan ve bu geceye eşlik eden başta öğretmenlerimiz olmak üzere bizleri yalnız bırakmayan bütün velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederim."

 

MEZUNİYET FOTOGRAFLARININ TAMAMINI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

 

 

25-06-202225-06-202225-06-202225-06-2022