ÖĞRETMEN - VELİ GÖRÜŞME SAATLERİMİZ

ÖĞRETMEN - VELİ GÖRÜŞME SAATLERİMİZ

04.11.2023 399

Değerli velilerimiz 06.11.2023 Pazartesi günü itibarıyla okula ziyaretçi kabulü aşağıda belirtilen saatlerde yapılacaktır. Mağduriyet yaşamamak için lütfen bu saatlerde okulumuzu ziyaret ediniz.

 

_________1__________

OKUL İDARESİ ZİYATÇİ KABUL SAATLERİ

SABAH: 08.00 - 12.50

ÖĞLEN MOLASI: 12.50 - 14.00

ÖĞLEN SONU: 14.00 - 17.00

ÖĞLEN ARASI ZİYARETÇİ KUBUL KABUL EDİLMEMEKTEDİR. 

 

_________2__________

OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK SERVİSİ

ÇALIŞMA SAATLERİ

SABAH: 09.00 - 12.50

ÖĞLEN MOLASI: 12.50 - 14.00

ÖĞLEN SONU: 14.00 - 15.00

ONLİNE RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ


ÖĞLEN ARASI RANDEVU KUBUL KABUL EDİLMEMEKTEDİR. 

 

 

_________3__________

DERS ÖĞRETMENLERİ İLE VELİ GÖRÜŞME SAATLERİMİZİ

PDF GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


ÖĞLEN ARASI RANDEVU KUBUL KABUL EDİLMEMEKTEDİR. 

05-11-2023
 

 

Uygulama Amacı:

 

Okul idaresi, öğretmen ve veli iş birliğini kuvvetlendirmek, öğrencilerimizle ilgili bilgi akışı sağlamak amacıyla "Veli Randevu Sistemi'ni" uygulamaktayız. Bu sistem ile velilerimizin öğretmenlerimizle planlı bir şekilde zaman kaybetmeden görüşebilmeleri ve okul içinde yaşanabilecek güvenlik sorunlarının önüne geçmeyi hedeflenmektedir

 

Uygulama Yönergesi:

 

** Okulu ziyaret edecek velilerimiz yukarıda belirtilen idare çalışma saatlerinde ve öğretmenlerin randevu saatlerinde okula giriş yapabilirler.

 

** İletişim sürecini verimli ve sürdürülebilir hale getirebilmek için öğretmenlerimiz hafta içinde görüşme yapabilecekleri günleri ve saatlerini belirlerler.

 

** Öğretmenlerimiz görüşmek istedikleri velilerimiz ile iletişim kurarak, görüşmenin yapılacağı gün ve saati önceden kararlaştırıp görüşme zamanını belirler.

 

** Veli Randevu Sistemi'nde her öğretmenimiz yukarıdaki tabloda gösterilen haftalık belirledikleri gün ve saatte 30 dakikayı aşmayacak şekilde görüşme yaparlar. Böylece bilgi, dilek, istek ve problemler çözüm odaklı bir bakış ve yaklaşımla hızlı bir şekilde paylaşılır.

  

** Görüşmelerde "Veli Görüşme Formu" doldurulur ve kayıt altına alınır. Aynı veli ile yapılacak bir sonraki görüşmede, daha önce doldurulan form ile görüşmelerde ön bilgi sağlanır ve bilgiler ilgili öğrenci sayfasına işlenir.

16-06-2020