ÖĞLEN ARASI VELİ ÇIKIŞ İZİN DİLEKÇESİ

ÖĞLEN ARASI VELİ ÇIKIŞ İZİN DİLEKÇESİ

05.12.2023 524

DEGERLİ VELİLER, SEVGİLİ ÖĞRENCİLER

Okul güvenliği kapsamında yapılan çalışmalar gereği 18.12.2023 Pazartesi gününden itibaren öğlen arası çıkış izni sadece aşağıdaki kuralları sağlayan ve veli izni olan öğrencilere verilecektir. 

 1)  60 dakikalık öğlen arasında eve yürüme mesafesinde olan öğrencilere izin verilecektir. Bunun için veli izin dilekçesiyle birlikte e-devletten alınan ikametgah belgesi idareye teslim edilecektir. 

2)  Merkezde satılan döner, lahmacun, kır pidesi, sandviç, simit gibi öğrencilerin talep ettiği birçok ürün bu işletmelerden temin edilerek aynı fiyata okul kantininde satılacaktır. Bu nedenle çarşı merkeze gitmek için izin isteyen başta taşımalı öğrenciler olmak üzere evi uzakta olan öğrencilere izin verilmeyecektir. 

3)  Öğlen arasında dışarı çıkışına onay verilen öğrencilerin sorumluluğu öğrenci velisine ait olacaktır. Öğlen arasında dışarıda yaşanabilecek herhangi bir olaydan okul idaresi sorumlu tutulamayacaktır.

4)  Öğlen arası çıkış izninden yararlanmak isteyen öğrencilerin velileri 18/12/2023 tarihine kadar okula ikametgah belgesi ile başvuruda bulunacaktır. Okul idaresinin incelemesinden ve onayından sonra uygun görülenler öğrencilere çıkış kartı verilecektir.

 

Adem ARSLAN 

Okul Müdürü

 

 

ÖĞLEN ARASI ÖĞRENCİ ÇIKIŞI İÇİN VELİ İZİN DİLEKÇESİ İNDİR



16-06-2020